Direktlänk till inlägg 29 april 2010

29 April 2010

Av Ida - 29 april 2010 13:58

 Får väl göra som Astrid Lindgren alltid gjorde med sina systrar, såg ett program på tv med henne för ett par år sedan där hon berättade att de första de säger till varandra när de pratar i telefonen är "döden döden", sen har dom liksom det jobbiga överstökat. Ska försöka med den stratergin i detta inlägget.

 Så jag börjar med att sända alla tankar på flickan som skulle ha fyllt 23 år idag, hon som tog ett beslut att lämna innan hon ens fyllt 19. Sänder varma tankar till hennes familj och andra närstående. Sänder kärlek till henne vart hon än är idag, skriker inuti mig hur mkt jag saknar henne och önskar att hon vore här nu. Konstaterar att saknaden är svår att hantera så försöker fokusera på alla fina minnen, allt vackert som fanns är hon a i närheten. Vännen, Grattis på födelsedagen! Du finns alltid med mig, alltid!


 Så har ännu ett par dagar gått, utan speciellt mkt action faktiskt. Men det blir ju lite vad man gör det till sägs det ju, och jag har varit för trött för action :) men lite fest blev det i lördags kväll, oftast - kanske 95% av gångerna - är det ju roligast innan, på förfesten. När man väl kommer ut så tappar man ju liksom så mkt eller så. MEn jag hade trevligt. På pubben blev jag bjuden på cola av en okänd kille som jag inte vågade dricka, och dessutom inte tycker om. Fick en helt spontan "kram" av en stupfull rock-kille som ylade någonting om att HV 71 är bäst, och idiotförklarade mig för att ja inte jublade med honom, ankladade mig för att inte ens veta va han snackade om. Men ja visste visst, så när ja berättade att HV är hockey o jo jag visste att HV vann så va ja populär igen. hehe. Vakten drack ngt som liknade öl, ja ifrågasatte om det va okej att dricka öl på arbetstid och att i så fall så kunde de ju ge mig en gul jacka oxå, dricka, kräva legg av och kasta ut udda människor med stor gul jacka och dessutom få betalt för det. Helt klart ett jobb för mig, han va dessvärre inte lika förtjust över min idé utan tyckte mest att ja skulle gå in, dra, sluta störa honom. VAKTERNA I VÄXJÖ BEHÖVER MER HUMOR! Thats it! Blev en hyfsat sen kväll och va hemma runt halv 2. Snark snark i sängen. Najs!


 Jag har utmanat mig själv, och lyckats. Jag har satt upp mål, som kanske är orimliga men som jag ändå strävar efter. Jag har försökt göra en god gärning för min syster Erika. Jag har erbjuden att följa med på fest på fredag kväll med syster Ellen och hennes kompisar. Jag har sålt något på tradera. Jag har tränat en gång (LATMASKEN STYR:P ). Ätit för mkt godis (som alltid:P). Jag har en enorm längtan efter barn, en längtan som växer och växer. Jag har blivid nekad plats på skrivarkursen pga platsbrist. Jag har skrivit en jäkla massa i min dagbok. Jag harklippt och klistrat. Jag har tänkt för mkt. Jag har kännt för mkt. Jag har letat efter någon. Jag har kännt mig ensam. Jag har känt mig överväldigad. Jag har fått en pissig räkning från tandläkaren. Jag har 2 ya tröjor och en ny tränings BH. Jag är lättretlig. Folk har bjudit hem sig själva till mig så idag bakar jag. Jag har glömt bort hur man virkar rutorna till filten ja ska virka av garnet jag färgat själv (måste komma ihåg att ta reda på det igen). Jag har massa inspiration ena sekunden som kan va som bortblåst i nästa. Jag har biverkningar. Jag har vänner som betyder mycket. Jag har en mamma och tre syskon. Jag vill rymma ibland, sova på hotell, vara någon ingen känner. Jag vill hitta mig själv. Jag vill vara kär, jag vill älska och bli älskad. Jag är så trött så ja knappt orkar röra mig.

 Det är mkt hela tiden, ändå är ja oftast rastlös. Mycket mycket märkligt!


Nu måste ja kolla till bakverket i ugnen, är bäst på att bränna och det har ja inte lust med denna gången :P

 
 
Marie

Marie

4 maj 2010 00:04

Saknad är så svårt...
Men att låta vackra minnen tala, bubblande skratt ljuda och värmen från en vän fortsätta beröra, är det finaste man kan göra. Det är det som finns kvar inom en, bandet, som aldrig kommer försvinna.

http://patchoulie.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 15 juli 2013 10:59

Livet är Grymt sa grisen.....

Av Ida - 15 juni 2013 12:42

Av Ida - 6 juni 2013 19:29

"kom och sätt dig här och visa nått så jag blir glad, sudda bort de sista spåren av en jobbig dag..." Med musik kan man förmedla mycket, och många gånger kommer jag på mig själv med att tänka tanken att - denns textraden är klockren, varför är...

Ord

Av Ida - 26 maj 2013 20:49

Trötta omtummlande dagar Under ytan Framtiden oviss Fragment från dåtiden Alla dessa känSlor Tar tid att finna Identiteten, mitt jag, mitt allt Drömmar att förverkliga EnergikrävAnde, enviShet Rivande rädsla med mål att övdrvinna! ...

Av Ida - 26 mars 2013 19:13

....ett livstecken, lite blandad kompott ur en vardag.

Ovido - Quiz & Flashcards