Direktlänk till inlägg 7 augusti 2011

7 Augusti 2011

Av Ida - 7 augusti 2011 20:15

Jag är lite ledsen mina vänner, har varit så dålig på att uppdatera här och jag ser ändå att det är ett par få som faktiskt verkar titta in här lite då och då! Tack för att ni ens tar er tiden att trilla in en runda! Jag ska åter försöka mig på att uppdatera lite oftare än ungefär var tredje månad, men ibland finns det inget att berätta.Eller så har man inte orden att berätta det som finns. Knasigt är det.


 Jag har nog inte mycket att berätta idag heller är jag rädd, försöker fånga tag i framtiden som jag är på väg mot.Det är lite knepigt att hitta en plats i vagnen, men tåget är i rullning och jag har en plats bokad.

 Kanske är det denna hösten då allt händer?


 Dagens varma tankar sänder jag till de som finns omkring mig.

Till de som har en plats i mitt hjärta.

Och framförallt till mina syskon, de vackraste i världen!

 
 
Ica

Ica

7 augusti 2011 22:00

Hej sötaste Ida! Hur är det med dig? Har du inte msn längre? Saknar dig där :( Håller på och jobbar med min lilla bok nu, och kommer så ofta att tänka på dig då. Stor kram!

http://ica82.blogspot.com

Ida

9 augusti 2011 10:11

Hej Finaste Ica! Här knallar det på! Hur har du det?
Jag har kvar min msn, men är väääääldigt sällan uppkopplad där. Orkar inte sitta och dega så långa stunder framför datan åt gången att de känns nödvändigt. Men jag ska skärpa mig, iaf försöka! :)
Det är såååå spännande med din bok och jag ser med spänning fram emot att få läsa den!! Va rädd om dig,du är väl rädd om dig? Stora kramar

 
Ica

Ica

9 augusti 2011 21:52

Vore roligt att se dig där nån gång, prata igenom allt som hänt senaste tiden och allt det där, för jag antar att det är svårt att få dig att komma och hälsa på på bästkusten. Annars är du väldigt välkommen.
Jag försöker vara rädd om mig... till och från. Försöker göra vad som är bäst för mig. Inte det lättaste, som jag antar att du redan vet. Du då? Tar du hand om dig?
Kraaaaaaaaaaaam

http://ica82.blogspot.com

 
Anderspanders

Anderspanders

11 september 2011 22:26

Ey woman
Det händer inte massor massor här :p

Du ser nästan ut som en såndär antingen grymt cool 70-80talsbrud på bilden eller en lite finare dam från typ nån 1800tals historia. Lite kanske iaf. Hm. Tja, bra att jag vet att du inte väntar dig nåt vettigt från mig iaf :p Då kan jag skriva de mest udda kommentarerna. :D

http://isentenceme.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida - 15 juli 2013 10:59

Livet är Grymt sa grisen.....

Av Ida - 15 juni 2013 12:42

Av Ida - 6 juni 2013 19:29

"kom och sätt dig här och visa nått så jag blir glad, sudda bort de sista spåren av en jobbig dag..." Med musik kan man förmedla mycket, och många gånger kommer jag på mig själv med att tänka tanken att - denns textraden är klockren, varför är...

Ord

Av Ida - 26 maj 2013 20:49

Trötta omtummlande dagar Under ytan Framtiden oviss Fragment från dåtiden Alla dessa känSlor Tar tid att finna Identiteten, mitt jag, mitt allt Drömmar att förverkliga EnergikrävAnde, enviShet Rivande rädsla med mål att övdrvinna! ...

Av Ida - 26 mars 2013 19:13

....ett livstecken, lite blandad kompott ur en vardag.

Skapa flashcards